Author: Jovie Dhy
•Monday, March 28, 2011
Ini dia gambar Netbook baru ku Asus 1215P warna Silver, Hoho...gara-gara netbook Mini Dell ku dalam keadaan kritis and gak bisa ng'net akhirnya dengan berbagai cara meskipun lagi gak punya duit *xixix jadi malu*, daku dapatkan juga netbook Asusku ini yaitu dengan cc BNI yang baru jadi kemaren-kemaren itu lho sewaktu mau Verifikasi Paypal via Credit Card. Then setelah gesek, langsung nelp ke BNI and bilang "Mbak, mau regist Smart Spending", setelah itu mereka kasih tahu berapa tagihan per bulan, kemudian syarat dan ketentuan yang berlaku...Ya udah deh beres....

Oh ya, diriku nyari tuh netbook emang sengaja nyari type itu...karena diriku pengen 12inch netbook, karena 14 inch Laptop Dell udah pernah punya, netbook 10 inch juga udah pernah punya and terlalu kecil...makanya diriku nyari 12 inch dan tanpa internal DVD karena diriku nyari yang enteng, slim yang mudah dibawa kemana2, juga gak terlalu kecil...trus dari Asus 1215P ini yang keluaran terbaru adalah CPU Dual Core, 2GB RAM, 320 HD, dll. Harga juga relatif gak mahal2 banget sekitar 3,7 juta :D *gak mahal2 banget tapi kok gak bisa bayar cash masih ttp gesek...xixiix*

Btw, ni dia Sepsifikasi dari Asus Eeepc 1215P Silver yang diriku punya *copast dari asus.com*

The Eee PC™ 1215P marks a radical departure from other netbooks with its Intel® Atom™ N550 Dual-Core processor, that sets new records for netbook performance mobility. More importantly, this Dual-Core processor shatters today's netbook conventions by delivering a rich performance experience.

The Eee PC™ 1215P comes with a large 6-cell battery for up to 8 hours battery life **, and with up to 320GB* of internal hard drive space as well as a complimentary 500GB ASUS WebStorage, there is ample storage space for hours upon hours of multimedia.

With a design ethos that stems from the highly mobile, thin and light Eee PC™ tradition, the Seashell 1215P has taken this a step further, featuring more rounded curves and a streamlined shape. Add to that a contrasting play on light and shadows, and a variety of colors available and suddenly the 1215P has come to define yet another intriguing arm to the netbook trend.

The 1215P’s built-in 0.3M Pixels webcam lets you video-conference with business associates a world away, while the latest 802.11b/g/n and Bluetooth 3.0* wireless technologies ensures that you’re well-connected, even when you step out of the office.

ASUS Express Gate launches into its own OS within a few seconds, giving you the fastest possible way to get online. From here there’s access to online email, photo sharing services, YouTube™ and Skype™.

Should the unfortunate happen and the main OS develops problems, by simply pressing the F9 key and selecting the recovery option, your ASUS netbook will completely restore the OS to its factory fresh state.

The Eee PC™ Seashell 1215P boasts a streamlined and aerodynamic design with strongly defined contours. ASUS' approach to material innovation means that your 1215P will be available with a smooth matte or high gloss coating**.

With its 12.1" WXGA display, the 1366 x 768 resolution and 16:9 aspect ratio is ideal for HD video, while the LED backlighting gives it a better contrast ratio but with a lower power than previous designs. Combined, these allow for longer, more comfortable viewing and its increased resolution over standard netbooks gives more screen real estate for multitasking.

The chiclet keyboard in the Eee PC™ Seashell 1215P is more comfortable to type on, and combined with its larger form factor and the extended wrist rest, it gives less typing fatigue even after prolonged periods of use.

Udah gitu aja....silahkan translate pake google.translate.com :)

Related Posts by Categories




Photobucket
This entry was posted on Monday, March 28, 2011 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Post a Comment